Close

Recept na úspěch? Tyto poslední konference v roce 2024 vám ukážou cestu ke splnění snů

Konference na konec roku 2024

Úspěch a osobní rozvoj jsou pro mnoho lidí stěžejními životními cíli, a konec roku 2024 přinese celou řadu konferencí, které se zaměří právě na tyto oblasti. Nezáleží na tom, zda půjde o profesní růst, investice nebo změnu myšlení – tyto eventy nabídnou inspiraci a praktické návody, jak v životě dosáhnout lepších výsledků. V tomto článku se podíváme na přehled nejvýznamnějších konferencí zaměřené na úspěch, peníze a osobní rozvoj, které se uskuteční v posledním čtvrtletí 2024.

1. B2B Konference: Tajemství byznysového růstu (12.11.)

B2B Konference 2024 bude i v tomto roce jednou z nejvýznamnějších akcí zaměřených na růst v podnikání. Zaměří se na sdílení zkušeností a praktických rad od předních podnikatelů a odborníků z byznysu. Ústředními tématy letošního ročníku budou strategie pro rozvoj firem, pochopení neúspěchu jako nezbytného kroku k úspěchu a klíčové inovace v podnikání. Program bude sestaven tak, aby účastníkům poskytl praktické nástroje pro růst jejich firem a rozvíjení obchodních příležitostí.

Jedním z hlavních řečníků bude Martin Brablec, zakladatel Obsahové agentury, který se zaměří na téma „Známe slepé uličky B2B marketingu.“ Martin má bohaté zkušenosti v oblasti obsahového marketingu, a na konferenci bude mluvit o tom, jak se vyhnout chybám, které často brzdí růst firem v B2B sektoru. Jeho přednáška nabídne praktické příklady z jeho vlastního podnikání a poradí, jak efektivněji komunikovat se zákazníky.

Další klíčovou osobností bude Zuzana Mánková z Forbes Česko, která se zaměří na téma „Důležité je hledat skutečně kvalitní a inspirativní obsah.“ Jako redaktorka Forbesu má Zuzana obrovský přehled o tom, co ve světě podnikání funguje. Na konferenci bude diskutovat o tom, jak vytvářet kvalitní obsah, který skutečně rezonuje s publikem a inspiruje k akci.

Margarita Fries, odbornice na brand a marketing, vystoupí s tématem „Věřím v malé velké značky.“ Margarita bude diskutovat o tom, jak i menší značky mohou dosáhnout velkého úspěchu díky dobře promyšlené marketingové strategii. Zaměří se na nejnovější trendy v brandingu a na to, jak mohou malé podniky využít svůj potenciál a stát se lídry ve svém oboru.

Akce bude určena nejen pro malé a střední podniky, ale také pro korporace, které chtějí dále růst a inovovat. Účastníci budou mít příležitost získat nové pohledy, praktické rady a rozšířit svou síť kontaktů.

Více o události B2B Konference

2. Česká investiční konference: Akcie, strategie a networking (11.11.)

Česká investiční konference 2024 se stane místem setkání pro investory a zájemce o finanční trhy a investiční strategie. Tato prestižní událost, konaná v Praze, přiláká uznávané portfolio manažery a odborníky, kteří budou diskutovat o aktuálních investičních trendech a strategiích.

Letošní ročník nabídne například přednášku Bronislava Kandríka, CEO RSJ Securities, který se zaměří na Mýty a legendy algoritmického obchodování. Dalším řečníkem bude Michal Šnobr, investor a minoritní akcionář ČEZu, s jeho analýzou Investice do Venatoru s odstupem času. Zajímavou perspektivu přinese také Emanuel Zareh, SVP of Investments, Emles Advisors LLC, ve své přednášce o special situation investments.

Konference se bude věnovat široké škále témat od správného řízení portfolia po dlouhodobé růstové strategie, přičemž účastníci si budou moci vybrat konkrétní diskusní bloky podle svých zájmů a potřeb.

Více o události Česká investiční konference

3. Moneyfestation: Mysli jako milionář (16-17.10.)

Moneyfestation 2024 bude dynamická dvoudenní konference zaměřená na osobní rozvoj, konkrétně na finanční úspěch a změnu myšlení, které k němu vedou. Účastníci budou mít příležitost seznámit se s moderními postupy, které jim pomohou vybudovat bohatství nejen prostřednictvím investic, ale i prostřednictvím změny způsobu myšlení.

Hlavním tématem bude „Mysli jako milionář“, které pomůže účastníkům překonat mentální bariéry a posunout své finanční příjmy na vyšší úroveň. Program nabídne inspirativní přednášky a praktické workshopy zaměřené na nastavování finančních cílů, produktivitu a vytváření dlouhodobého pasivního příjmu. Tato akce bude výjimečná nejen pro podnikatele, ale i pro jednotlivce, kteří chtějí posílit své finanční návyky a dosáhnout finanční nezávislosti.

Mezi hlavní přednášky patří:

  • Rozhovor se Simonou Kijonkovou: Inspirativní rozhovor se zakladatelkou miliardové firmy o tom, jak překonala překážky a co plánuje po úspěšném exitu své firmy.
  • Jak na osobní finance a investice: Diskuze vedená experty na finance a investování, kteří nabídnou základní tipy, jak správně řídit a zhodnocovat osobní finance.
  • Důchod v chillu: Diskuze o současném důchodovém systému a praktických krocích, jak si zajistit klidný důchod.
  • Jak investovat do kryptoměn bez zbytečného rizika: Panelová diskuze o strategiích, jak bezpečně investovat do kryptoměn a minimalizovat rizika.

Na Moneyfestation 2024 budou účinkovat špičkoví řečníci a odborníci, jako například Radim Krejčí (CEO Portu), Maria Šimůnková (CEO Nekrachni), Tomáš Petrášek (fotbalista), a Dominik Stroukal (ekonom). Konference poskytne nejen cenné rady, ale také prostor pro networking s lidmi, kteří usilují o finanční nezávislost.

Tato událost je navržena tak, aby inspirovala a poskytla konkrétní kroky, jak úspěšně růst a zlepšovat svůj finanční životní styl.

Více o události Moneyfestation

4. Noc s legendou: Inspirace od úspěšných (18.12.)

Noc s legendou je jedinečný večerní motivační event, který spojuje příběhy vrcholových sportovců s těmi, kdo se chtějí inspirovat a posunout na vrchol. Tento ročník, který se uskuteční 18. prosince 2024 v pražském O2 universu, slibuje nezapomenutelnou noc plnou inspirace od těch největších šampionů českého sportu.

V hlavní roli se představí trojice legend:

  • Jaromír Jágr, dvojnásobný vítěz Stanley Cupu, olympijský vítěz a dvojnásobný mistr světa v hokeji, který bude sdílet svůj fascinující příběh a cestu k úspěchu na vrcholových sportovních kolbištích.
  • Pavel Nedvěd, legenda českého fotbalu, držitel Zlatého míče a bývalý kapitán české reprezentace, který je uznáván nejen za své fotbalové dovednosti, ale také za svou vytrvalost a leadership na hřišti i mimo něj.
  • Jiří Procházka, první český šampion UFC, který ukáže, že úspěch v bojových sportech vyžaduje nejen sílu a techniku, ale i nezdolnou vůli a psychickou odolnost.

Tento exkluzivní večer nebude jen o poslechu příběhů – účastníci budou mít také příležitost k networkingu, setkání s legendami a získání cenných rad pro svůj vlastní profesní i osobní růst. VIP balíčky navíc umožní fanouškům zažít tento večer blíže než kdy dřív, s možností osobního setkání s legendami. Noc s legendou 2024 bude inspirativním setkáním, které ukáže, že cesta na vrchol není snadná, ale s vytrvalostí a odhodláním je dosažitelná pro každého.

Bude to noc, na kterou se nezapomíná!

Více o události Noc s legendou: Šampioni

Závěr: Udělejte krok k vlastnímu úspěchu

Tyto konference o úspěchu, penězích a rozvoji, které se uskuteční koncem letošního roku, přinesou řadu inspirativních myšlenek a praktických návodů, které mohou posunout kariéru nebo osobní růst na další úroveň. Pokud toužíte po změně a chcete se učit od těch nejlepších, neváhejte a zvažte účast na některé z těchto akcí. Nejenže získáte nové znalosti, ale také příležitost navázat kontakty s lidmi, kteří vás mohou inspirovat k dalšímu růstu. Nepromarněte šanci investovat do svého úspěchu!

Přečtěte si také