Close

reMarkable Paper Pro: Nejtenčí paper tablet na světě s barevným displejem

reMarkaable Paper Pro novinka - barevný tablet od remarkable

Společnost reMarkable představila novinku reMarkable Paper Pro, nejmodernější tzv. paper tablet na trhu. Tento inovativní produkt kombinuje tenkost s pokročilou technologií, čímž přináší nepřekonatelný zážitek z psaní, čtení a hlavně z tvorby pro kreativní profesionály a organizované pracovníky.

Výjimečný realistický zážitek psaní na papíře

reMarkable Paper Pro přináší revoluci v oblasti digitálních zápisníků díky svému unikátnímu barevnému E-Ink displeji. Tento 11,8palcový Canvas Color display nabízí nejen realistický pocit psaní na skutečný papír, ale také výrazně vylepšenou odezvu pera, která je téměř okamžitá. Díky nově navrženému texturovanému povrchu displeje každé tahy pera poskytují přirozený odpor, což umožňuje plynulé psaní a kreslení bez jakéhokoli zpoždění.

Design na špičkové úrovni

Jedním z největších předností reMarkable Paper Pro je jeho tenkost – s tloušťkou pouhých 5,1 mm je tento tablet nejtenčím svého druhu na světě. Přestože je vybaven novým barevným displejem a nastavitelným světlem pro čtení ve tmě, zůstává neuvěřitelně lehký, váží 525 gramů a nabízí baterii, která vydrží až dva týdny na jedno nabití. Design tabletů reMarkable je vyroben z eloxovaného hliníku a skla, což zajišťuje nejen elegantní vzhled, ale i odolnost proti každodennímu opotřebení.

REVOLUCE reMarkable: Barevný displej a nastavitelná čtecí lampa

Poprvé na papírovém tabletu reMarkable mohou uživatelé psát a číst v barvě. Barevné inkoustové částice uvnitř displeje umožňují zobrazovat až 9 různých barev, které lze míchat a vrstvit pro vytváření pestrých poznámek a skic. Tento barevný režim otevírá nové možnosti pro vizualizaci a organizaci vašich myšlenek, což je ideální pro manažery, kreativce a profesionály, kteří potřebují efektivně zachytit a prezentovat své nápady.

Navíc (konečně) nová nastavitelná čtecí lampa jemně osvětluje displej, což umožňuje pohodlné čtení i v nízkém osvětlení bez namáhání očí. Tato funkce je navržena tak, aby reflektovala přirozené světlo a minimalizovala odlesky, což zajišťuje maximální komfort při dlouhodobém používání.

barevný paper tablet remarkable

Intuitivní a jednoduchý software

Software reMarkable Paper Pro je navržen s důrazem na jednoduchost a efektivitu, jak už jsme u reMarkable zvyklí. Uživatelé mají k dispozici pouze základní funkce, které podporují psaní, čtení a organizaci poznámek. Absence rozptýlení, jako jsou webové prohlížeče nebo aplikace třetích stran, umožňuje plně se soustředit na tvorbu a správu dokumentů. Systémová navigace je intuitivní a responzivní, což zajišťuje plynulý a bezproblémový zážitek.

Výkonnost a technické specifikace

Tablet reMarkable Paper Pro je vybaven výkonným čipsetem o výkonu 1,8 GHz a 2 GB RAM, což zajišťuje rychlou odezvu a plynulé fungování i při náročnějších úkolech. Interní paměť o kapacitě 64 GB umožňuje ukládání až 100 000 stránek, což je více než dostatečné pro většinu uživatelů. Operační systém založený na Linuxu poskytuje stabilní a spolehlivé prostředí pro práci.

Cena 579 až 858 dolarů

Paper Pro je k dispozici k objednání již dnes na oficiálních stránkách výrobce. Cena začíná na 579 USD s přídavným Markerem, nebo na 629 USD s vylepšeným Marker Plus. Pro ještě vyšší úroveň personalizace je k dispozici prémiový obal Book Folio z recyklované tkaniny nebo kůže za dalších 149 USD. Obal s klávesnicí Type Folio je k dispozici za 229 USD. Přepočteno se tedy cena pohybuje přibližně mezi 13 400 a 20 000 Kč.

remarkable paper pro - nejnovější paper tablet

Kdo by měl reMarkable Paper Pro koupit?

Tablet reMarkable Paper Pro je ideální pro profesionály, kteří hledají jednoduchý, ale výkonný nástroj pro psaní a organizaci poznámek bez rušivých prvků. Jeho elegantní design a pokročilé funkce ho činí ideálním doplňkem pro manažery, kreativce, studenty a všechny, kteří ocení kombinaci tradičního psaní na papír a moderní digitální technologie.

Status i výkon

Novinka od reMarkable představuje vrchol inovace v oblasti tabletů typu „paper tablet“. S jeho barevným displejem, nastavitelnou čtecí lampou a skvělou odezvou pera nabízí neuvěřitelný zážitek z psaní a čtení, který je těžké překonat. Přestože jeho cena může být vyšší než u jiných zařízení, kvalita a jednoduchost, kterou reMarkable Paper Pro přináší, z něj činí nepostradatelný nástroj pro ty, kteří chtějí optimalizovat svou produktivitu a kreativitu v této pro smysly přehlcené době.

Pokud hledáte tablet, který kombinuje nejlepší vlastnosti tradičního papíru s výhodami digitálního úložiště, reMarkable Paper Pro je tou správnou volbou.

Zdrojem všech obrázků a informací je oficiální stránka výrobce https://remarkable.com/